Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μελισσανίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Θέλω να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα»

Ιούλιος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Μελισσανίδης στους οπαδούς της ΑΕΚ: «Θέλω να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα»Την απόφασή του να χτίσει τη νέα ΑΕΚ, αλλά και τη βοήθειά για να τηρηθεί η τάξη και να κάνουν τη διαφορά στις εξέδρες, ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τους οργανωμένους οπαδούς της.

Στη συνάντηση που έγινε στο ίδρυμα προσφυγικού ελληνισμού στο Μενίδι και κράτησε μιάμιση ώρα ο Μελισσανίδης μιλώντας στη νέα ηγεσία της Ορίτζιναλ 21, αλλά και σε άλλους οπαδούς τους είπε ότι προσπαθεί να χτίσει μία νέα ΑΕΚ και να αλλάξει τα πάντα. Παράλληλα όμως ζήτησε και από αυτούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξανασυμβούν στο γήπεδο κάποιες λυπηρές καταστάσεις που υπήρξαν στο παρελθόν.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους παραδέχθηκαν ότι και από την πλευρά τους έχουν γίνει κάποια λάθη, όμως εξέφρασαν την άποψη ότι τα όποια παρατράγουδα έγιναν κατά καιρούς οφείλονταν κυρίως στην τραγική κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα. Υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μην γίνουν ξανά επεισόδια.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα της ΑΕΚ όπως η κατασκευή του γηπέδου, με τον Μελισσανίδη να τονίζει πως το γήπεδο μπορεί να κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 18th, 2013 at 09:51 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply