Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη και Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό εισαγγελέαΠοινική δίωξη για απρεπή συμπεριφορά στα αποδυτήρια αγώνων άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας σε βάρος των προέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην πρώτη περίπτωση η δίωξη στρέφεται κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Σάββα Θεοδωρίδη για τη συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού.

Η ποινική δίωξη σε βάρος τους ασκήθηκε μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε με αφορμή τις καταγγελίες μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ στον οποίο κέρδισε με 3-1 στην παράταση ο Ολυμπιακός. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος φέρεται να μπήκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, αφορά στην παράβαση του άρθρου 132 § 1 Ν 2725/1999.

Παράλληλα για τη συμπεριφορά του στον αγώνα μπάσκετ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις 9 Ιουνίου διώκεται και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε βάρος του οποίου άσκησε ποινική δίωξη για το ίδιο αδίκημα ο αθλητικός εισαγγελέας.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του ασκήθηκε μετά την αναφορά που συνέταξαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές οι οποίοι τόνισαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού μπήκε στα αποδυτήρια, χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.