Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Τιμοκατάλογοι” τώρα και στα ταξί

15 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, επισήμανε τον κρίσιμο ρόλο και τη συμμετοχή των ταξί στην εικόνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, τονίζοντας ότι από τον επαγγελματισμό των οδηγών και την άρτια εξυπηρέτηση των τουριστών- πελατών κρίνονται πολλά για την εικόνα που προβάλλει η χώρα μας στον τουρισμό.

H διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στο μεταφορικό και τουριστικό έργο των ταξί, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Τουρισμού, με πρωτοβουλία της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη και τη συμμετοχή του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου, του γενικού γραμματέα Τουρισμού, Τάσου Λιάσκου, του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΕΙΑΤΑ) και του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών.

Στη σύσκεψη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εφαρμογή των προβλεπόμενων νομοθετικών ρυθμίσεων για τα μικρά τουριστικά λεωφορεία (μίνι βαν) και για την αποτελεσματικότερη συμβολή τους στην επιδιωκόμενη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η εμπλοκή και σημασία για την τουριστική εικόνα της χώρας που έχουν οι οδηγοί ταξί και, στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε να εκδοθούν ειδικά ενημερωτικά έντυπα, με τα οποία θα εφοδιαστούν όλα τα ταξί που εξυπηρετούν τουρίστες στις πύλες εισόδου και εξόδου της χώρας, με ενδεικτικές τιμές διαδρομών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

newsit

This entry was posted on Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2013 at 21:09 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply