Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τεχνικός προέβαλε πορνό (κατά λάθος) σε γιγαντοοθόνη σταθμού τρένου

Ιούλιος 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Σεξ και τσόπστικς»

Τεχνικός προέβαλε πορνό (κατά λάθος) σε γιγαντοοθόνη σταθμού τρένου

Ήθελε μάλλον να δει κρυφά πορνό εν ώρα εργασίας, αλλά δεν πρόσεξε ότι μαζί του παρακολουθούσε (θέλοντας και μη) ολόκληρος σταθμός τρένου.

Ένας τεχνικός στη βορειοανατολική Κίνα κλήθηκε να φτιάξει τα ηλεκτρονικά συστήματα στο σταθμό τρένου του Τζιλίν. Όταν τελείωσε, έβαλε σε μία από τις συσκευές dvd να δει μία ταινία θέλοντας να… ανταμείψει τον εαυτό του για την σκληρή δουλειά.

Η ταινία λεγόταν «Απαγορευμένος Μύθος: Σεξ και Τσόπστικς» και, όπως προϊδέαζει και ο τίτλος, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους. Ο τεχνικός όμως, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν είχε καταλάβει ότι η συσκευή ήταν συνδεδεμένη με γιγαντοθόνη στο σταθμό.

Η ταινία έπαιζε για δέκα λεπτά, τόσο στην οθόνη του τεχνικού όσο και στη γιγαντο-οθόνη του σταθμού που προορίζεται για διαφημιστικά σποτ. Ο τεχνικός πήρε είδη από τις φωνές τι γινόταν και αποσυνέδεσε τη συσκευή, πετώντας μάλιστα τον δίσκο από το παράθυρο.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 15th, 2013 at 15:04 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply