Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δ.Βουνάτσος: «Όποιος έχει α…, να παραιτηθεί!» (Video)

Ιούλιος 14th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σε παραίτηση καλεί τους δημάρχους ο δήμαρχος Λέσβου

«Όποιος έχει α..., να παραιτηθεί!»
«Όποιος έχει α…, να παραιτηθεί», φέρεται να δήλωσε, κλείνοντας την ομιλία του, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, προκαλώντας έντονα χειροκροτήματα από τους εργαζόμενους που βρίσκονταν στο ακροατήριο. «Να με ακολουθήσετε επιτέλους», δήλωσε ο δήμαρχος Λέσβου, μαινόμενος και κατόπιν, αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο δήμαρχος Λέσβου δέχτηκε να αφήσει την καρέκλα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά τη Γενική Συνέλευση και το έκανε με τον… πλέον ηχηρό τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αρνηθεί πρόταση παραίτησής από την αντιπολίτευση και συμβούλους της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου, αλλά τώρα αποφάσισε να το πράξει.

Η στάση του και κυρίως, τα λόγια του, προκάλεσαν την αντίδραση της δημάρχου Αγίου Δημητρίου, Μαρίας Ανδρούτσου, η οποία τον κάλεσε «να ανακαλέσει την έκφραση που χρησιμοποίησε». «Προσβάλλετε τις γυναίκες», του είπε, την ώρα που αποχωρούσε και την ίδια στιγμή υπήρχαν στην αίθουσα εκκλήσεις να εκκενωθεί από τους… θερμόαιμους!

Πάντως, ο κ. Βουνάτσος, όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά έθεσε κανονικά στη διάθεση της ΚΕΔΕ την παραίτησή του, ζητώντας το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι δήμαρχοι.

newsbeast

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 14th, 2013 at 12:18 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply