Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το ΚΚΕ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο

Ιούλιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωσε ότι θα το καταψηφίσει

Το ΚΚΕ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιοΗ Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, ενώ ζητά τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΚΟ του ΚΚΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «οι σαρωτικές ανατροπές που προωθεί η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο, θα βυθίσουν ακόμη περισσότερο τον λαό μας στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση».

Υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι «ο κάθε βουλευτής έχει προσωπική ευθύνη» και τονίζει πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα, στο όνομα καμιάς πειθαρχίας, να ψηφίσει τη σφαγή των δικαιωμάτων του λαού».

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, το πολυνομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα. Η συζήτησή του θα γίνει σε τέσσερις συνεδριάσεις, πρωί και απόγευμα, την Τρίτη 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 12th, 2013 at 22:29 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply