Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Να σταματήσει η παράνομη εκπομπή της ΔΤ

Ιούλιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Η ΤΗΛΕ-ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»
Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Να σταματήσει η παράνομη εκπομπή της ΔΤΝα σταματήσει η «παράνομη εκπομπή σήματος από ιδιωτικά στούντιο (πρώην Mega, στην Παιανία) με τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Δημόσια Τηλεόραση”», ζητούν σε ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, καλώντας τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή «έστω και υπό τέτοιες συνθήκες, να κρατήσει ανοιχτό το δίαυλο επικοινωνίας».

Τονίζουν ότι «η ΕΡΤ είναι ανοιχτή χάρη στους εργαζόμενούς της και κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να βρεθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής», απορρίπτοντας τα περί «κατάληψης της ΕΡΤ που δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να δράσει», ενώ ζητούν «να επανέλθει, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, το σήμα στις συχνότητες της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της οποίας εξακολουθούν να παράγουν πλήρες τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, διαδικτυακό και πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα περιφρουρούν την περιουσία του Έλληνα πολίτη».

«Η τηλε-πειρατεία, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν, δεν θα περάσει. Η Δικαιοσύνη ανέλαβε ήδη έργο», καταλήγουν, σημειώνοντας ότι «η μόνη που επιμένει να παρανομεί είναι η κυβέρνηση».

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 12th, 2013 at 12:49 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply