Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γλέζος εναντίον Τσίπρα: Τα άλογα που μας έφεραν ως εδώ, θέλουν να τα σκοτώσουν

Ιούλιος 12th, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Τα όργανα τα οποία εκλέγονται σε οποιαδήποτε βαθμίδα, από τις οργανώσεις τις πρωτογενείς μέχρι τα ανώτερα όργανα, τα όργανα που εκλέγονται δεν πρέπει να είναι μονοπρόσωπα».

Ο Μανώλης Γλέζος στάθηκε απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και προχώρησε στην αποδόμηση των προτάσεων του, για την κατάργηση των συνιστωσών στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο, το βράδυ της Πέμπτης.

«Τα όργανα που εκλέγονται πρέπει να είναι τριμελή. Εκλέγουμε έναν εκπρόσωπο, τον αναπληρωτή του και έναν συμπληρωματικό, ας πούμε. Εκλογή οργάνων που δεν θα είναι συλλογικά όργανα, δεν θα εκφράζουν την συλλογικότητα, κοινή άποψη για όλους μας… Δεν είμαστε σε ένα κόμμα μονοπρόσωπο, δεν είμαστε σε ένα κόμμα αρχηγικό, είμαστε σε ένα κόμμα συλλογικό». Συμπλήρωσε μάλιστα, πως τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τα Όργανα θα πρέπει να εναλλάσσονται εκ περιτροπής.

Ο κ. Γλέζος τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι συνιστώσες, ο Συνασπισμός δεν θα κατάφερνε ποτέ να πιάσει το 27% που πήρε στις τελευταίες εκλογές, υπενθυμίζοντας πως «πότε έμπαινε και πότε δεν έμπαινε στη Βουλή».

Και συνέχισε λέγοντας πως «τώρα τα άλογα που μας έφεραν μέχρι εδώ θέλουν να τα σκοτώσουν», ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε να μην καταργηθεί το σχήμα «που μας έφερε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα, επιτέθηκε στους συγγραφείς της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα που αναφερόταν στην εξουσία… «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και επιστρέφουν στον λαό», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εισήγησή του, με τον κ. Γλέζο να παρατηρεί πως «όσοι συνέβαλαν στο γράψιμο αυτής της εισήγησης αγνοούν αυτό που είναι γραμμένο στους Κορυσχάδες: “όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό και ασκούνται από τον λαό».

koolnews

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 12th, 2013 at 08:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply