Το βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα στην κατάψυξη από τον πατέρα του

Προφυλακιστέα η 31χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού τηςΠροφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή Πατρών, η 31χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του τριών μηνών παιδιού της, στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Η συνήγορος υπεράσπισης της 31χρονης, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της απολογίας, ανέφερε ότι θα ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση της κατηγορούμενης, με το αιτιολογικό ότι βρίσκεται ακόμα σε επιλόχεια κατάθλιψη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι η 31χρονη δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί της.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να προφυλακιστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Θήβας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βρέφος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης νεκρό μέσα στο ψυγείο της οικογένειας. Το βρήκε νεκρό ο πατέρας του, ο οποίος έσπευσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ισχυρίστηκε πως χτύπησε το παιδί και μόλις αντελήφθη ότι αυτό δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Οταν γύρισε ο σύζυγός της, η ίδια φέρεται να πήρε το παιδί και να το έβαλε στην κούνια του. Ο άνδρας υπέστη σοκ όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Η 31χρονη, έχει άλλα δύο παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, και σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η οικογένεια φέρεται να είναι γνωστή στην αστυνομία για την εμπλοκή της σε υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.