Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Καμίνης: Κενό ευταξίας από την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας

Ιούλιος 11th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αποδίδει στην κυβέρνηση απρονοησία και προχειρότητα στο συγκεκριμένο ζήτημα

Γ, Καμίνης: Κενό ευταξίας από την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας

Για κενό ευταξίας στην Αθήνα, που δημιουργείται από την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας, κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Παράλληλα, αποδίδει στην κυβέρνηση απρονοησία και προχειρότητα αναφορικά με τη στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Η πόλη κινδυνεύει να βυθιστεί σε μία κρίση, είτε αφορά τα σκουπίδια, είτε αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, είτε αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η νέα πραγματικότητα με τη δημοτική αστυνομία δημιουργεί ένα κενό ευταξίας στην πόλη. Ένας οργανισμός, με τα προβλήματά του κι αυτός, αλλά που κρατούσε την πόλη σε μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα, έχει αποδιαρθρωθεί» τόνισε ο κ. Καμίνης κατά την παρουσίαση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της διαδικτυακής πλατφόρμας «Συν Αθηνά».

«Οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι, γνωρίζουν ότι σε τρεις μήνες δεν θα είναι στο δήμο, οπότε έχουν χάσει κάθε κέφι για δουλειά» συμπλήρωσε.

«Κι ενώ κάνουμε αυτά τα πράγματα, τα οποία είναι πρωτοπόρα για τη χώρα, δεν έχουν ξανασυμβεί, βλέπουμε την πόλη να υποχωρεί στα αυτονόητα, βλέπουμε διαρκώς να μας φρενάρουν» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Και κατέληξε: «Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι και πάλι εδώ στο δήμο της Αθήνας, να παλεύουμε ανάμεσα σε δύο συμπληγάδες, από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός, η βία κι ο τραμπουκισμός και από την άλλη πλευρά μια κυβερνητική απρονοησία, μια κυβερνητική προχειρότητα, μια έλλειψη μεθόδου και προγράμματος».

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιούλιος 11th, 2013 at 08:53 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply