Κατά χιλιάδες εγγράφονται οι Έλληνες στην ιστοσελίδα που απευθύνεται σε δεσμευμένους που αναζητούν νέες ερωτικές περιπέτειες

590_b9dd3ca8452a48b822f3056254499107Ήδη 50.421 Έλληνες αναζητούν από τις 13 Φεβρουαρίου εφήμερους ερωτικούς συντρόφους χωρίς «απαιτήσεις» μέσω της ιστοσελίδας ashleymadison.com.«Μέσα σε πέντε μήνες που η ιστοσελίδα λειτουργεί στη χώρα μας, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στους χρήστες» αναφέρει η Κατιλένα Αλπε, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας στο Έθνος της Κυριακής.

Αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παντρεμένα ζευγάρια σήμερα η κυρία Άλπε τονίζει ότι «ο καθένας επιλέγει να ζήσει τη ζωή του και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει τη ζωή πιο εύκολη και λιγότερο επικίνδυνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε εννέα δευτερόλεπτα προστίθεται και ένα νέο μέλος».

Οι άντρες φαίνεται να αποτελούν το 65,9% των Ελλήνων χρηστών έναντι του 34,1% των γυναικών. Κι ενώ για τις ηλικίες μέχρι τα 30, τα δύο φύλα μοιράζονται αριθμητικά, στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες οι άντρες κυριαρχούν, με την κατηγορία χρηστών άνω των 65 να σημειώνει καμία γυναίκα. Ο μέσος όρος ηλικίας κινείται στις γυναίκες στα 35 χρόνια και στους άντρες στα 37, ενώ στις άλλες χώρες είναι μόλις 30 χρόνια στις γυναίκες και 45 για τους άντρες.

Η ανωνυμία που εξασφαλίζει ο διαδικτυακός κόσμος θεωρείται το βασικό πλεονέκτημα για τους παντρεμένους που θέλουν να… ξενοκοιτάξουν.

Koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.