Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Μαυρίστε με… μαύρο τσάι – Δείτε πως θα το φτιάξετε…

Ιούλιος 8th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Φυσικό και αποτελεσματικό

Μαυρίστε με… μαύρο τσάιΤο «ψεύτικο μαύρισμα» έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, από τη στιγμή που η γνώση μας για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο έχει αυξηθεί.

Δυστυχώς πολλά προϊόντα αυτομαυρίσματος έχουν βγει στην αγορά με όχι πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, άλλα με άσχημη μυρωδιά και άλλα αφήνουν ένα πορτοκαλί χρώμα.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να εγκαταλείψουν την ιδέα του «ψεύτικου μαυρίσματος» και ψάχνουν για πιο φυσικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους.

Το τσάι με φυσικές τανίνες έχει την ικανότητα του να δίνει χρώμα, είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά και εύκολα συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για «ψεύτικο μαύρισμα».

Πώς θα το φτιάξετε:

1. Βράζουμε ένα τέταρτο του λίτρου νερό.

2. Τοποθετούμε δέκα φακελάκια τσαγιού σε μια τσαγιέρα ή σε άλλο θερμοδοχείο ασφαλές με καπάκι.

3. Ρίχνουμε το βραστό νερό πάνω από τα φακελάκια τσαγιού. Καλύψτε και αφήστε τα για 20 λεπτά.

4. Αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού και χρησιμοποιείστε ένα χωνί, μεταφέρετε το τσάι σε μια φιάλη ψεκασμού. Το τσάι που φτιάξατε μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για μέχρι ένα μήνα.

5. Αρχίζετε να ψεκάζετε το σώμα με το τσάι, ένα τμήμα τη φορά (το ένα πόδι, το ένα χέρι, κ.λπ.).Τρίψτε το γρήγορα και ομοιόμορφα. Το τσάι πρέπει να λειτουργήσει σαν ένας απαλός λεκές και σιγά-σιγά θα σκουρύνει το δέρμα σας. Για το μέγιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το τσάι μετά από ένα ντους, οπότε και δεν θα ξεπλυθεί.

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο για άρωμα και ενυδάτωση.

Να είστε βέβαιοι ότι έχετε ανακινήσει καλά πριν από τη χρήση.

 

fe-mail

 

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούλιος 8th, 2013 at 13:50 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply