Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διευκρινίσεις από το υπουργείο Οικονομικών για το τέλος ακινήτων

8 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σημαντική διευκρίνηση την Κυριακή από το υπουργείο Οικονομικών…

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, στην περίπτωση που σε λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει υπολογισθεί και το τέλος ακινήτων για τους κοινόχρηστους χώρους, έχει δοθεί εντολή να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών.

Η ΔΕΗ λοιπόν θα σταματήσει την αποστολή των λογαριασμών με ΕΕΤΑ στις περιπτώσεις αυτές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 130.000 περιπτώσεων.

Για όσους έχουν λάβει ήδη λογαριασμό με ΕΕΤΑ θα γίνει αντιλογισμός (μείωση του ποσού) στον επόμενο λογαριασμό. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε ανεξαρτήτως αν εξόφλησαν ή όχι το λογαριασμό τους. Όσοι όμως δεν τον έχουν πληρώσει, μπορούν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό χωρίς το ΕΕΤΑ“, αναφέρει το υπουργείο.

Να σημειωθεί πως το ζήτημα ανέκυψε όταν λαθεμένα αναγράφηκε η απαλλαγή στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (λάθος πιστοποιητικό από τους Δήμους), με το υπουργείο Οικονομικών να δηλώνει ότι ενήργησε άμεσα ώστε να δώσει λύση που δεν δημιουργεί βάρος γραφειοκρατικό ή οικονομικό στους φορολογούμενους.

News247

This entry was posted on Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2013 at 09:52 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply