Γιορτή του βόλεϊ

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 18:30 η εκδήλωση απονομής κυπέλλων-μεταλλίων στους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου Γρεβενών.

Στο κατάμεστο από φίλους του αθλήματος γήπεδο, παρευρέθηκε η Εθνική ομάδα των Κορασίδων η οποία έπαιξε φιλικό παιχνίδι με επίλεκτες αθλήτριες της ένωσης. Για την ιστορία, η ομάδα των διεθνών νίκησε με 3-0 σετ.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πολύ καλή ομάδα της Εθνικής Κορασίδων η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο κάτι που δείχνει η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 26 Ιουλίου όπως επίσης και η κατάκτηση, πριν λίγες ημέρες, του ασημένιου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα,

Τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας της Δημοτικής Αρχής κ.Ανδρέας Τόσκας ο οποίος και απένειμε το κύπελλο του πρωταθλήματος της κατηγορίας των γυναικών στην ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών.
Στην εκδήλωση απένειμαν κύπελλα ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ιωάννης Παναγιωτίδης και η διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ με την Εθνική Γυναικών Ευαγγελία Χαντάβα.

Δείτε φωτογραφίες (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε στο facebook του ΓΣΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.