Συναρπαστικοί ημιτελικοί

Τζόκοβιτς και Μάρεϊ στον τελικό του ΓουίμπλεντονΜετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό, που κράτησε 4 ώρες και 43 λεπτά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό του Γουίμπλεντον, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του στο φημισμένο τουρνουά μετά το 2011.

Ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 3-2 σετ (7-5, 4-6, 7-6, 6-7, 6-3) του μαχητικότατου -παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατό του- Αργεντινού Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (Νο8), σε έναν ημιτελικό που θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος σε διάρκεια στο λονδρέζικο τουρνουά γκραν σλαμ.

Στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Αντι Μάρεϊ.

Ο 26χρονος Βρετανός και Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, έκαμψε σε 2 ώρες και 52 λεπτά την αντίσταση του Πολωνού Γιάνοβιτς και με 6-7, 6-4, 6-4, 6-3, θα διεκδικήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο του ιστορικού Γκραν Σλαμ, κυνηγώντας παράλληλα το 2ο Major στην καριέρα του, μετά το US Open το 2012.

ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.