Ανακοίνωσε Λούκας Πέρεθ και... Νίκο Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚΔιπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Λούκας Πέρεθ από την την Καρπάτι, ο «δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία και με τον πρώην αριστερό μπακ του Παναθηναικού, Νίκο Σπυρόπουλο.

Ο Έλληνας διεθνής που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κιέβο, αναμένεται τη Δευτερα στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Σπυρόπουλο έγινε χθες μέσω του λογαρισμού της ομάδας στο twitter: «Αύριο το βράδυ φτάνει στο Leoben ο Lucas Perez, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται και ο Νίκος Σπυρόπουλος» αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.



Η ανακοίνωση για τον Λούκας Πέρεθ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Karpaty Lviv για την απόκτηση του Lucas Perez. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Αυστρία για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο και να εναωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Χαλαρή προπόνηση πριν το φιλικό με την Ανζί

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού σήμερα Κυριακή υπάρχει το φιλικό με την Ανζί.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν πίεσε τους παίκτες του για να τους έχει ξεκούραστους για το πρώτο φιλικό ματς της χρονιάς, απέναντι στη Ρωσική ομάδα που σε λίγες ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μικρής διάρκειας ήταν η σημερινή προπόνηση, δεδομένου ότι αύριο η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους εναντίον της Ανζί.

Το πρόγραμμα περιείχε παιχνίδι 6 εναντίον 6 (σε δυο γκρουπ) και οι ομάδες σε διάταξη 2-4 ήταν υποχρεωμένες να πρεσάρουν αφενός την αντίστοιχη ζώνη του αντιπάλου, αλλά και να σκοράρουν εναντίον του με την μπροστινή τετράδα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ο Lino προληπτικά ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ Lopez και Garcia προπονήθηκαν κανονικά».

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.