Οι δικαιούχοι υποψήφιοι ανέρχονταν σε 3.864

Οριστικοποιήθηκαν 2.654 μετεγγραφές από ένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε άλλο

Ο αριθμός των 2.654 ατόμων θα μετεγγραφεί τελικά από ένα τμήμα Ιδρύματος της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας, σε άλλο της προτίμησης τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν την Παρασκευή (5/7)  από το υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων επιτυχόντων στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2011-12 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμιας εκπαίδευση της χώρας. Ο αριθμός των τελικών δικαιούχων υποψηφίων ανέρχεται σε 3.864, εκ των οποίων εγκρίνεται η μεταφορά θέσης εισαγωγής σε 2.654.

Οι αιτούντες μεταφοράς θέσης εισαγωγής μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα solon.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον κωδικό ασφαλείας, τον οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.

Παπαματθαίου Μάρνυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.