Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οριστικοποιήθηκαν 2.654 μετεγγραφές από ένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε άλλο

Ιούλιος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι δικαιούχοι υποψήφιοι ανέρχονταν σε 3.864

Οριστικοποιήθηκαν 2.654 μετεγγραφές από ένα τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ σε άλλο

Ο αριθμός των 2.654 ατόμων θα μετεγγραφεί τελικά από ένα τμήμα Ιδρύματος της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας, σε άλλο της προτίμησης τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν την Παρασκευή (5/7)  από το υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για τα αποτελέσματα της διαδικασίας μεταφοράς θέσεων επιτυχόντων στις εξετάσεις πανελλαδικού επιπέδου του σχολικού έτους 2011-12 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμιας εκπαίδευση της χώρας. Ο αριθμός των τελικών δικαιούχων υποψηφίων ανέρχεται σε 3.864, εκ των οποίων εγκρίνεται η μεταφορά θέσης εισαγωγής σε 2.654.

Οι αιτούντες μεταφοράς θέσης εισαγωγής μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα solon.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας με τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον κωδικό ασφαλείας, τον οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησής τους.

Παπαματθαίου Μάρνυ

This entry was posted on Σάββατο, Ιούλιος 6th, 2013 at 09:32 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply