Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών

Στα σκαριά επιστροφή Καραγκούνη στη Φούλαμ

Πολιορκήθηκε από τον Παναθηναϊκό για τον επαναπατρισμό του, δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις από δύο ομάδες της Αυστραλίας, του έγινε σοβαρή κρούση από σύλλογο του αμερικανικού πρωταθλήματος MLS αλλά όπως φαίνεται ο Γιώργος Καραγκούνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με την ίδια φανέλα, αυτή της Φούλαμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του Βήματος, υπήρξε ολική ανατροπή των δεδομένων καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος, αν και προ εβδομάδων είχε αποχαιρετήσει τον αρχηγό της Εθνικής ευχαριστώντας τον για την περυσινή προσφορά του, προ ημερών πλησίασε τον «Τυπάρα» προσφέροντάς του νέο μονοετές συμβόλαιο με ικανοποιητικές απολαβές.

Ιδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία. Αλλωστε εξαρχής πρόθεση του Καραγκούνη ήταν η παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ… Αλλωστε έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα του Λονδίνου ενώ αγαπήθηκε από τους οπαδούς της που τον ανέδειξαν δεύτερο καλύτερο παίκτη της χρονιάς μετά τον περίφημο βούλγαρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.