Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για τα προβλήματα υδροδότησης της Παλιουριάς Γρεβενών…

5 Ιουλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, επισκέφτηκε την Παλιουριά Γρεβενών τριμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών, για να ενημερωθεί από τους κατοίκους του χωριού για τα προβλήματα υδροδότησης που ταλαιπωρούν την περιοχή εδώ και 8 μήνες.
Διαπιστώθηκε η έλλειψη σοβαρού ενδιαφέροντος και η υποτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασης εκ μέρους των θεσμικών παραγόντων. Η ακατανόητα βεβιασμένη πλήρωση της λίμνης του Ιλαρίωνα έγινε πρόχειρα και γρήγορα, χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί λειτουργικοί και επαρκείς εναλλακτικοί τρόποι ύδρευσης και άρδευσης όπως αυτοί έχουν προβλεφθεί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Οι συνεχείς χρονικές μεταθέσεις της επίλυσης των προβλημάτων εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους, που προσπαθούν πλέον να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους με ελάχιστα μέσα και υποστήριξη.
Τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στην έλλειψη νερού λόγω της πλήρωσης της λίμνης του Ιλαρίωνα, αλλά επεκτείνονται και στις γενικότερες υποχρεώσεις της ΔΕΗ απέναντι στην περιοχή σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Ήδη ενημερώθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, η οποία θα κινηθεί άμεσα μέσω των προβλεπόμενων θεσμικών οδών.

ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2013 at 13:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply