Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο τετ-α-τετ με τους Αλβανούς δραπέτες στην… Αρτα!

Ιούλιος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Δεν σταμάτησαν σε μπλόκο και γάζωσαν περιπολικό – Τώρα βρίσκονται στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα- Προσπαθούν να διαφύγουν προς Αλβανία

Στην Αιτωλοακαρνανία τους έψαχναν, στην Ηπειρο τους βρήκαν!

Ο λόγος για τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες και τον αρχηγό τους Μάριο Κόλα οι οποίοι ήρθαν για ακόμη μία φορά τετ-α-τετ με την αστυνομία σε μπλόκο στην Αρτα και πλέον μεταφέρονται στην Ηπειρο όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο κατόπι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι δραπέτες που κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA, δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί κανένας αστυνομικός και διέφυγαν.

Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει με τα πόδια οι δραπέτες.

Όπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο Navara, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην ‘Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2010/03/04/2010030400397-preview.jpgΗ διαδρομή των κακοποιών, φωτογραφίζει του Αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, καθώς όπως όλα δείχνουν επιχειρούν να φτάσουν στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και να διαφύγουν στη χώρα τους. Γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Στην ‘Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 5th, 2013 at 10:25 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply