Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H όμορφη πλωτάρχης με τα πέντε πτυχία που επέλεξε η Φώφη Γεννηματά για υπασπιστή της

Ιούλιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Διαβάστε το εντυπωσιακό βιογραφικό της
Η Φώφη Γεννηματά έκανε την υπέρβαση και για πρώτη φορά τοποθέτησε στη θέση υπασπιστού υπουργού στο χώρο της Εθνικής Άμυνας, γυναίκα, σπάζοντας το «άβατο» του ανδροκρατούμενου υπουργείου.

Η κυρία Γεννηματά ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη μια γυναίκα για τη θέση του υπασπιστή και εκείνος, όπως αναφέρει το onalert, κατέληξε στην πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού, Πηνελόπη Πουλή, η οποία ομολογουμένως διαθέτει εντυπωσιακό βιογραφικό.

Είναι Αξιωματικός Νοσηλευτικής, με πτυχίο αυτοδύτη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, έχει ειδίκευση στην καταδυτική ιατρική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω σε καθήκοντα Νοσηλευτικής από τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Karolinska της Σουηδίας και του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα παράλληλα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχίο που έλαβε ενώ ήταν κανονικά στην Υπηρεσία.

Τέλος η πλωτάρχης είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχοντας παρουσιάσει την εργασία της με θέμα «Πολιτικές Υγείας στα κράτη-μέλη της ΕΕ και στους διεθνείς Οργανισμούς ΟΗΕ και ΠΟΥ».

Οι σπουδές της ωστόσο, δεν είναι το μόνο που ξεχωρίζει πάνω της, καθώς η ξανθιά πλωτάρχης έχει και εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούλιος 3rd, 2013 at 14:23 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply