ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

Σαμαράς προς Αντετοκούμπο: Τρέλανέ τους στα καρφώματα Τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στον νεαρό μπασκετμπολίστα, που πριν μερικές ημέρες επιλέχθηκε στο νούμερο 15 της διαλογής παικτών του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς, τον ευχαρίστησε που τιμά τα εθνικά μας χρώματα και του τόνισε πως έχει γίνει παράδειγμα για πολλούς και ότι όλος ο ελληνικός λαός έχει δει πόσο αγωνίστηκε από μικρό παιδί για να βοηθήσει τα αδέλφια του.

«Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα. Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι. Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου», συνέχισε ο πρωθυπουργός και ευχήθηκε στον αθλητή και τον αδερφό του να είναι καλά και δυνατοί.

«Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε που σηκώσατε εκεί τη σημαία με τον αδερφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα. Θα ήθελα να σου δώσω και ένα εικόνισμα, το Άξιον Εστί, να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Σαμαράς προς Αντετοκούμπο: Τρέλανέ τους στα καρφώματα

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, είπε πως ο πρωθυπουργός ήταν φιλικός και λάτρης του αθλήματος. «Ήξερε από μπάσκετ. Πολύ ωραίος τύπος», δήλωσε και ανέφερε ότι ο κ. Σαμαράς αφού τον ευχαρίστησε συγκινημένος, τον ρώτησε πού πήγε σχολείο και πού μεγάλωσε και του ευχήθηκε υγεία και λαμπρό μέλλον.

Σαμαράς προς Αντετοκούμπο: Τρέλανέ τους στα καρφώματα

«Θα έρχεται να με βλέπει και στην Αμερική», συνέχισε ο αθλητής, και αναφερόμενος στο μέλλον του στο μπάσκετ είπε ότι έχει πολλούς στόχους μπροστά του.

Επίσης, έδειξε την εικόνα που του έδωσε ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι και εκείνος δώρισε στον κ. Σαμαρά ένα καπέλο με την υπογραφή του, ενώ μίλησε και με το γιο του πρωθυπουργού που, όπως είπε, είναι μπασκετικός.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.