ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ανοίγουν 1.052 θέσεις εργασίας με συμβάσεις σε ΔΕΗ, Οργανισμούς, Υπηρεσίες  Αιτήσεις υποβάλλονται στις πρώτες προκηρύξεις του Ιουλίου για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι θέσεις που θα καλυφθούν ανέρχονται σε 1.052 και κατανέμονται σε Δήμους, ΔΕΗ, Οργανισμούς και υπηρεσίες.

Διακόσιες εξήντα θέσεις, εργατικού και τεχνικού κυρίως, εποχικού προσωπικού προσφέρουν 20 Δήμοι στην Αττική, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου.

Με 318 εργατοτεχνίτες και διοικητικούς θα στελεχωθούν Σταθμοί της ΔΕΗ, αλλά και Κλάδοι Πωλήσεων, ενώ η προκήρυξη του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προβλέπει την πρόσληψη 181 εποχικώς εργαζομένων.

Τις 71 φτάνουν οι «ανοιχτές» θέσεις στην ΕΒΖ Ορεστιάδας, ενώ στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και το Αστεροσκοπείο Αθηνών θα τοποθετηθούν 24 και 9 εργαζόμενοι, αντίστοιχα.

Τέλος, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται από πτυχιούχους και αποφοίτους Λυκείου οι νέες τρεις προκηρύξεις του Λιμενικού Σώματος τον Αύγουστο, όπου θα προσληφθούν 320 αξιωματικοί και λιμενοφύλακες.

Επιπλέον αναμένεται να γίνει γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη δικαστικών γραμματέων στα στρατοδικεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.