Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προσοχή: το «σιρόπι βιασμού» ήρθε και στην Ελλάδα

Ιούλιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Άχρωμο, άοσμο, αόρατο, αλλά και πολύ επικίνδυνο- Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ – Πώς δρα στις γυναίκες

Τον φόβο και τον τρόμο έχουν προκαλέσει ναρκωτικά νέας γενιάς, που κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα και στοχεύουν κυρίως στις γυναίκες.

Το σιρόπι του βιασμού έκανε την εμφάνιση του συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ένας 27χρονος πιάστηκε να έχει στην κατοχή του το σκεύασμα.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο της αστυνομίας, στην κατοχή ενός 21χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο φιαλίδιο που περιείχε ποσότητα υγρής ναρκωτικής ουσίας (GBL) συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων καθώς και ένα μικρο δέμα χασίς βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα κάνει κυριολεκτικά… θραύση στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία και διακινείται και online.

Πρόκειται για μια νέα εξελιγμένη ουσία σε υγρή μορφή, η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιαστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων, επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό.

Τι είναι το σιρόπι του βιασμού

Το «σιρόπι του βιασμού» ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς που ειναι πολύ επικίνδυνα, όπως το sisha το οποίο περιέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και ειναι γνωστό ως «η κόκα των φτωχών».

Εχει σαν βάση την ουσία GHB και αναμιγνύεται και με άλλες συνθετικές ουσίες. Το ναρκωτικό αυτο είναι άχρωμο, άοσμο και άρα αόρατο οταν πέσει στο ποτό. Είναι συνεπώς μη ανιχνεύσιμο από τις ανυποψίαστες γυναίκες που μπορούν να πέσουν θύματα βιασμού.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιούλιος 3rd, 2013 at 15:53 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply