Ηττα από το Ουζμπεκιστάν και αποκλεισμός για την εθνική Κ-20 στο Παγκόσμιο ΚύπελλοΗ πορεία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Κ-20 στο παγκόσμιο κύπελλο της Τουρκίας σταμάτησε στη φάση των «16», πετυχαίνοντας όμως και με το παραπάνω τους στόχους της.

Το Ουζμπεκιστάν πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 και η ελληνική ομάδα ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής.
Ολα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν με μια αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή, το Ουζμπεκιστάν κέρδισε πέναλτι, αποβλήθηκε ο Κουρμπέλης και η εθνική μας ομάδα παράδωσε τα όπλα.

Με παίκτη λιγότερο ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το σκορ. Να τονιστεί, πάντως, πως η ελληνική ομάδα δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση, ούτε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Τα γκολ του αγώνα:
Στο 27′ ο Μακστάλιεφ με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 για το Ουζμπεκιστάν.

Στο 32′ ο Διαμαντάκος ανατράπηκε από τον Φομίν, καταλογίστηκε πέναλτι και ο Σταφυλίδης σημείωσε το 1-1.

Το 2-1 ήρθε στο 61′ με πέναλτι που χτύπησε ο Σεργκέεφ. Ηταν η καθοριστική φάση για την εξέλιξη του ματς, όταν ο Κουρμπέλης κράτησε από τη φανέλα τον Κόζακ.

Μαζί με το πέναλτι, ο έλληνας αμυντικός είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε και η εθνικής Ελλάδας συνέχισε το ματς με 10 παίκτες.

Στο 82′ ο Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τον Σεργκέεφ, νέο πέναλτι και ο Ρακμάνοφ έκανε το τελικό 3-1.

Δείτε τα γκολ:

Κίτρινες: Ρακμάνοφ, Τριανταφυλλόπουλος.

Κόκκινες: Κουρμπέλης (στο 61′ με δεύτερη κάρτα) και Γιουλντάσοφ (στο 88′ επίσης με δεύτερη κίτρινη).

Ελλάδα: Καπίνιο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης, Μπάλλας(58′ Μπουγαϊδης), Φουρλάνος, Μπουχαλάκης(68′ Μπακασέτας), Κολοβός, Διαμαντάκος, Γιαννώτας(73′ Ράνος).

Ουζμπεκιστάν: Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Φομίν, Μακστάλιεφ, Κόζακ(81′ Ουρινμπόεφ), Τουράποφ(88′ Γιουνούποφ), Σεργκέεφ(84′ Κακίμοφ), Ουμπαγκντουλάεφ, Σαρμπικοντιέφ.

Στα άλλα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ισπανία – Μεξικό 2-1
Νιγηρία – Ουρουγουάη 1-2
Γαλλία – Τουρκία 4-1

Την Τετάρτη 3/7  θα γίνουν οι συναντήσεις:

Κροατία – Χιλή
Πορτογαλία – Γκάνα
Ιράκ – Παραγουάη
Κολομβία – Νότια Κορέα

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.