Και ατυχήματα με τζετ σκι σε Κρήτη και Ωρωπό

Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες το τελευταίο τριήμερο του ΙουνίουΈξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τριήμερο ενώ κολυμπούσαν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα ένας 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή Στόμιο Φιλιατρών. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Επίσης στις Αλυκές Βόλου άφησε την τελευταία του πνοή ένας 67χρονος ενώ χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Λαγονήσι Χαλκιδικής μια 57χρονη.

Επιπλέον στο Τζάνειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός 85χρονου που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Πειραϊκής «Ακτή Καλαμπάκα».

Ακόμη έχασαν τη ζωή τους ένας 74χρονος στον όρμο Λαδικού Ρόδου και ένας 77χρονος στη περιοχή Γομάτι Λήμνου.

Σύμφωνα με στελέχη του Λιμενικού, κάθε καλοκαίρι, η δεύτερη αιτία θανάτου από ατυχήματα είναι οι πνιγμοί και βάση των στοιχείων οι θάνατοι λουόμενων στη θάλασσα από πνιγμό το 2012, ανήλθαν σε 396 και από άλλα αίτια σε 90.

Εν τω μεταξύ σοβαρό ατύχημα μετά από σύγκρουση δύο τζετ σκι σημειώθηκε στην Κρήτη. Ειδικότερα ένας 18χρονος αλλοδαπός χειριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν το τζετ σκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο που χειριζόταν ο ανήλικος αδελφός του στη θαλάσσια περιοχή Σταλίδας Χερσονήσου.

Άμεσα ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και στη συνεχεία, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Επίσης μια 35χρονη τραυματίστηκε στο δεξί πόδι όταν έπεσε στη θάλασσα από το τζετ σκι που χειριζόταν 32χρονος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μαρκόπουλου Ωρωπού. Η 35χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

Ακόμη ένας 50χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά που έκανε από ξύλινη εξέδρα στην παραλία Κατερίνης. Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.