Εθνική Νέων: Επέστρεψε στην Ελλάδα | onsports.gr

Η Εθνική Ελλάδας εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under 20, αφού προκρίθηκε ως πρώτη από τη φάση των ομίλων και θα προσπαθήσει να βγει νικήτρια ενός ακόμη αθλητικού στοιχήματος σε διεθνή διοργάνωση προκρινόμενη στα προημιτελικά.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσάνα ξεκίνησε με νίκη επί του Μεξικού (2-1), ένα από τα αρχικά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, συνέχισε με τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στο Μάλι, για να «σφραγίσει» τη μεγάλη του πρόκριση με το 1-1 κόντρα στην Παραγουάη. Εκεί, ήταν που χρειάστηκε και τη συμβολή της τύχης, για να περάσει ως πρώτο μέσω κλήρωσης και να αντιμετωπίσει μία από τις τρίτες ομάδες των υπολοίπων ομίλων. Αυτή θα είναι το Ουζμπεκιστάν.

Η «γαλανόλευκη» είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της, όμως είναι σημαντικό όλοι να θυμούνται πως όποιο κι αν είναι το στοίχημα ποδόσφαιρο σε όλα τα τουρνουά παίζεται μόνο στο χορτάρι. Σε ακριβώς αυτή τη ρήση επικεντρώθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

«Είναι μια υπολογίσιμη ομάδα, αφού άλλωστε οι διαφορές μεταξύ όλων είναι μικρές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ουσιαστικοί και κύρια να είμαστε η ομάδα που θα κάνει το παιχνίδι. Από εμάς δηλαδή πρέπει να εξαρτηθεί η ροή του αγώνα και να στηριχθούμε στη δική μας απόδοση.

Τα παιδιά δεν πέταξαν στα σύννεφα. Είδα στιγμιότυπα του αντιπάλου μας και από τη στιγμή που είναι ένα ματς, ξέρουν ότι υπάρχουν μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να νομίζει ότι ο αντίπαλος είναι εύκολος. Μόνο έτσι θα παρουσιαστούν έτοιμοι για τον αγώνα», ήταν τα λόγια του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.