Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται δήλωση επανένταξης του

Επιστρέφει στην ΝΔ ο Κώστας ΜαρκόπουλοςΕντός των επόμενων ημερών -ίσως και σήμερα- αναμένεται δήλωση επανένταξης στη Νέα Δημοκρατία του πρώην υπουργού και νυν ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρώην υπουργός θα αναφερθεί στους λόγους τους οποίους αποδέχεται την πρόσκληση που απηύθυνε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς και θα ανακοινώσει ότι συστρατεύεται στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαρκόπουλος, μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης και στήριξε στη Βουλή σημαντικές επιλογές.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχόμαστε, τις τελευταίες ώρες, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, εκατοντάδες αιτήματα πολιτών και στελεχών που συντάσσονται στην εθνική προσπάθεια της Παράταξης και ανταποκρίνονται στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή δύναμη!».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.