http://1.bp.blogspot.com/-_pNFNFSN0nY/UZ0muP5LtzI/AAAAAAAB7E8/pjDeUjr5roc/s1600/P5228604+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΗ ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, σχετική με το ‘’ Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της Ευρωπαικής ΄Ενωσης – ΄Ετους 2013’’, μας έβαλε στον πειρασμό να διεκδικήσουμε για το Σύλλογο Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ την ένταξη της στους Επιλέξιμους Φορείς του Ν.Γρεβενών.

Υποβάλλαμε την αίτηση εκπροσώπησης δικαιούχων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πράγματι επειδή πληρούσαμε τις προϋποθέσεις ο Σύλλογος μας συμπεριλαμβανόταν στους έξι επιλέξιμους φορείς για την υλοποίηση του Προγράμματος.

Ο λόγος που θέλαμε να ενταχθούμε στο Πρόγραμμα ήταν ότι με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίζαμε δωρεάν τρόφιμα για τους δικαιούχους του Προγράμματος, για αυτούς δηλαδή που στηρίζει επί πολλά χρόνια η ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ και με τον τρόπο αυτό θα αποδεσμεύαμε κονδύλια για να ενισχύσουμε άλλες κατηγορίες ωφελημένων (ορφανά, φοιτητές, ασθενείς).

Δυστυχώς όμως μη διαθέτοντας μηχανισμούς και υπαλλήλους για τη διεκπεραίωση των εγγραφών, κυρίως όμως μη εξασφαλίζοντας ικανό αριθμό δικαιούχων, γιατί προτίμησαν να εγγραφούν σε άλλους φορείς, θεωρώντας την ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ δεδομένη στο πλευρό τους, αναγκαστήκαμε να αποχωρίσουμε από το Πρόγραμμα.

Μάλλον στην ‘’Ε ΛΠ Ι Δ Α ‘’ δεν ταιριάζουν τα εύκολα.

Για το Δ.Σ της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ‘’

Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Μπόγκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.