http://4.bp.blogspot.com/-GxgkTcaVB3w/Uba-vyQ_7NI/AAAAAAAB9jU/1qF-OQHJblE/s1600/1.JPGΣτο ταμείο του  Συλλόγου Αλληλεγγύης και  Εθελοντισμoύ  Γρεβενών  ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ κατέθεσαν  οι κάτωθι εις μνήμην Δημητρίου Ρίγγου:

Αγοράστη Ιουλία και Βασιλική 200

Βέργος ‘ Αγγελος και Ευαγγελία 50

Βέργος Ευάγγελος και Μαρία 50

Γκορτζής Κωστής 50

Δήλμας Βασίλης και Σοφία 50

Κλεάρχου Νίκος 10

Κουπτσίδης Δημοσθένης 50

Μπόγκια Ευαγγελία 30

Νούτσος Αθανάσιος 30

Οικονόμου Αθανάσιος 30

Παλαντζιάν Οικογένεια 80

Παπαδημητρίου Βασίλης 100

Πολύζος Αλέξανδρος 50

Ρίγγος Αντώνιος 30

Ρίγγος Βάιος – Πολυξ.- Σωτηρ.- Μαλαμ. 180

Ρουμελιώτης Γρ.- Παπαποστόλου Ντορ. 50

Στεργιάδου Μαίρη 100

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ ευχαριστούμε  θερμά την οικογένεια του αείμνηστου Δημητρίου Ρίγγου γιατί πρότεινε σε οικείους και φίλους να τιμήσουν τον εκλιπόντα στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου μας . Ευχόμαστε ολόψυχα στην οικογένεια του να αντλήσει παρηγοριά από το γεγονός ότι έζησε δίπλα στον σύζυγο και πατέρα που διαπνεόταν από αξίες και ιδανικά.

΄Εζησε δίπλα στον ευπατρίδη που αγάπησε με πάθος τον τόπο του, τα Γρεβενά και διέθεσε γι΄αυτά  και  για τη διάσωση της κληρονομιάς των, χρόνια από την προσωπική του ζωή  και  την καριέρα του. Με την πεποίθηση  ότι ο Δημήτριος  Ρίγγος έθεσε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, σε όσους τομείς υπηρέτησε με πίστη και ανιδιοτέλεια, πιστεύουμε ότι έφυγε πρόωρα γιατί είχε πολλά ακόμα να προσφέρει.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’Ε Λ Π Ι Δ ΑΣ’’

η  Πρόεδρος

Ευαγγελία  Μπόγκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.