Δείτε όλες τις απονομές

http://3.bp.blogspot.com/-4_vxLxFlArg/UdBCVHdg5cI/AAAAAAACBHw/QRln3lvEEc8/s650/P6300054+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΜετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού των Γρεβενών.

Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες δια του ταμία της, Δημήτρη Μπασούρη, στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών, Νικόλαο Ράμμο και διά του αντιπροέδρου της, Αριστείδη Γολέμη, στον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Αθανάσιο Καραγιάννη.

(Δείτε την τελετή έναρξης εδώ).

Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Αναστασία Τσουκαλά της Αμιλλας Τρίπολης. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης.

Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης την Ευγενία Κολλάτου του Ικάρου Καλλιθέας, που πήρε το έπαθλο από τον ταμία της ΕΟΚ και πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Δημήτρη Μπασούρη.

Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων αναδείχθηκαν οι Αγγελική Βιντσιλαίου (Γαλάτσι), Χρύσα Κυλαζίδου (Αρη), Ευγενία Κολλάτου (Ικαρος Καλλιθέας), Αναστασία Τσουκαλά (Αμιλλα Τρίπολης) και Ρένια Καρλάφτη (Ηρόδοτος). Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Ιωάννης Αλεξόπουλος.

Στην έκτη ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας το αναμνηστικό παρέδωσε το μέλος του ΔΣ του Πρωτέα Γρεβενών Ηρακλής Ζίμπρας, στην πέμπτη Αμιλλα Τρίπολης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών Βασίλης Λάτσος, στον τέταρτο Αρη ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Βασίλης Μπούτσης, στον τρίτο Ηρόδοτο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών, Νικόλαος Ράμμος, στο δεύτερο Γαλάτσι ο ταμίας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Δημήτρης Μπασούρης, ενώ στον πρωταθλητή Ικαρο Καλλιθέας τα μετάλλια απένειμε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών, Αθανάσιος Καραγιάννης και το κύπελλο ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.

tsiotras.blogspot.com

Δείτε εικόνες από τις απονομές (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.