Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παρατείνεται έως τέλος Σεπτεμβρίου η κατάθεση Πόθεν Εσχες

28 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Παρατείνεται έως τέλος Σεπτεμβρίου η κατάθεση Πόθεν ΕσχεςΠαρατείνεται έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» 2013 σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Μετά την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου αποφασίσθηκε να παραταθεί ως τον Σεπτέμβριο και η υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

Καθώς η σχετική προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες λήγει την Κυριακή 30 Ιουνίου και το Σαββατοκύριακο δεν είναι δυνατόν να ψηφιστεί ο νόμος που θα άλλαζε τα όσα ισχύουν σήμερα η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

Την Πέμπτη η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανάφερε πως «όπως ρητά προβλέπεται από το νόμο (άρθρο 1 παρ. 2 του ν.3213/2003) η Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης υποβάλλεται “το αργότερο την 30 Ιουνίου κάθε έτους».

ΔΟΛ

 

This entry was posted on Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2013 at 17:40 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply