Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Financial Times κάνουν λόγο για πιέσεις Μελισσανίδη προς Λουρόπουλο για τον ΟΠΑΠ

Ιούνιος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Η εφημερίδα σημειώνει ότι έχει στην κατοχή της e-mail με αποστολέα τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού

Οι Financial Times κάνουν λόγο για πιέσεις Μελισσανίδη προς Λουρόπουλο για τον ΟΠΑΠΜια νέα πτυχή του ακανθώδους θέματος της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ ανέδειξαν την Πέμπτη οι Financial Times, «βγάζοντας στον αέρα» μια στιχομυθία μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ κ. Κώστα  Λουρόπουλου και του επικεφαλής της επενδυτικής κοινοπραξίας Emma Delta, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε μήνυμα e-mail που εξασφάλισαν οι Financial Times,  το οποίο έχει ως αποστολέα τον κ. Λουρόπουλο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ παραπονείται από την πίεση που δέχεται από τον κ. Μελισσανίδη, από τον οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων. «Με προσέβαλε», αναφέρει ο κ. Λουρόπουλος, «όπως συνέβη και ορισμένες φορές στο παρελθόν».

«Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να είπε ο κ. Μελισσανίδης στον κ. Λουρόπουλο, σύμφωνα με το μήνυμα e-mail του τελευταίου. Ολα αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT, στις 20 Μαϊου.

Σημειώνεται ότι η κοινοπραξία Emma Delta έχει κερδίσει τον διαγωνισμό για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ προσφέροντας 652 εκατ. ευρώ αλλά δεν προσωρεί στην υπογραφή της σύμβασης καθώς θέλει να ακυρωθούν οι συμφωνίες που έχει υπογράψει ο ΟΠΑΠ με τα Λαχεία και την Intralot.

ΔΟΛ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 28th, 2013 at 11:16 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply