Τα μανίκια πάνω σηκώνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέφτει στα βαθειά και καλείται να δείξει πως μπορεί να εφαρμόσει τις απόψεις του επί του θέματος. Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ημερησία, το μέτρο αφορά 12.500 υπαλλήλους.

Το υπουργείο στρέφει το βλέμμα του στους δήμους οι οποίοι μέχρι σήμερα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν πλεονάζον προσωπικό. Το προσωπικό αυτό αναμένεται να μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου (το πιθανότερο) ή γειτονικούς δήμους που παρουσιάζουν ελλείψεις (το λιγότερο πιθανό), ενώ ορισμένοι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για τους δήμους: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρέων, Ρόδου, Αχαρνών, Φυλής, Βύρωνα, Τρικκαίων, Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Πεύκης–Λυκόβρυσης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Ασπροπύργου, Περάματος, Λέσβου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Βόλου, Λαρισαίων, Εορδαίας, Βέροιας, Σιντικής, Χανίων, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Φαιστού.

www.koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.