marinella-koriΣε μία κατάθεση ψυχής προέβη η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Μαρινέλλα εξομολογούμενη το δράμα της κόρης της η οποία ήλθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Κάνω το σταυρό μου, γιατί την προστάτεψε ο άγιος», είπε η Μαρινέλλα στην Real News, αναφερόμενη στην κόρη της, περνώντας μπροστά από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που έχει στο σπίτι της, κατά την διάρκεια συνέντευξή της.

«Η Τζωρτζίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα στον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε –με το κεφάλι ξεσκέπαστο», δήλωσε η Μαρινέλλα.

Και συνέχισε: «Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: Πάτε καλά; Βρε, άει στο διάολο που θα βάλω περούκα»,

www.koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.