Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Χαριλάου Τρικούπη το υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ για να έχει 5.000 ευρώ ενοίκιο

Ιούνιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

harilaou-trikoupi-570Μέσα στην… τούρλα του Σαββάτου το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να μετακομίσει. Χθες  το μεσημέρι, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, έδωσε εντολή στα συνεργεία να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 50, ώστε μέσα στο επόμενο 15νθήμερο το υπερχρεωμένο ΠΑΣΟΚ να μετακομίσει από την «ακριβή» Ιπποκράτους στο παλαιό κτίριο που ενοικιάζεται «μόλις» 5.000 το μήνα.

Τα συνεργεία θα ξεκινήσουν να τσεκάρουν τη λειτουργία των ανανσέρ, τα air condition, τις συνδέσεις internet, το υπόγειο που είναι μέσα στην υγρασία, τη διαρρύθμιση των γραφείων κλπ και τα στελέχη μετά από δύο εβδομάδες περίπου αναμένεται να επιστρέψουν στο ιστορικό κτίριο. Στο απέναντι κτίριο, επί της Χ. Τρικούπη στον αριθμό 37 αναμένεται να στεγαστούν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος.

Ρώτησα τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σαλαγιάννη, πως θα χωρέσουν στο «στριμωγμένο» κτίριο. Μου απάντησε γελώντας: «Όταν έχεις στο σπίτι σου πολλούς επισκέπτες, κοιμάσαι και στρωματσάδα. Εγώ έχω κοιμηθεί πολλές φορές στρωματσάδα. Όσοι έχουν καλομάθει… θα απογοητευτούν».

 

Άγγελος Μόσχοβας

This entry was posted on Τρίτη, Ιούνιος 25th, 2013 at 18:15 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply