Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η αντίδραση της αντιπολίτευσης στο άκουσμα της νέας κυβέρνησης

Ιούνιος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέδρασαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

kammenos-tsipras«Το νέο υπουργικό συμβούλιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μνημονιακά μέτρα και αντίστοιχο των σχεδίων της κυβέρνησης για κλιμάκωση της πολιτικής λεηλασίας των εισοδημάτων και ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών» ήταν το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που συνθέτουν τη νέα κυβέρνηση.

«Η ανακύκλωση στα πρόσωπα, όχι μόνο δεν μπορεί να κρύψει την καταστροφική αποτυχία του μνημονίου, όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει τεχνητές αναπνοές σε μια κυβέρνηση που καταρρέει, αλλά σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της» σχολίασαν από την Κουμουνδούρου.

Στο ίδιο πνεύμα κυμάνθηκε και το σχόλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Όσο συνεχίζουν να υπάρχουν επίτροποι της τρόικας, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που προβλέπεται από το Σύνταγμα για τους Υπουργούς και το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχει σημασία ποιο όνομα αναγράφεται στον ανασχηματισμό».

This entry was posted on Τρίτη, Ιούνιος 25th, 2013 at 10:22 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply