http://4.bp.blogspot.com/-hXc5lDRvV6E/Uch0vqWlPwI/AAAAAAACAE4/qWkRQu9rL64/s1600/P6249834+%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΟλοκληρώθηκε την Δευτέρα (24/6) στο κλειστό των Γρεβενών, το 40ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παίδων, με την τελετή λήξης της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ

Ο ΠΑΟΚ δίκαια κατέκτησε  τον τίτλο.

Μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού των Γρεβενών.

Η ΕΟΚ απένειμε τιμητικές πλακέτες δια του επίτιμου μέλους της, Μιχάλη Βιντζηλαίου, στον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γεώργιο Δασταμάνη και διά του μέλους του ΔΣ της, Σάββα Λόρτου, στον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κιουπτσίδη.

Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ανδρέας Χαϊκάλης του Δούκα. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδης.

Οι προπονητές ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης τον Αντώνη Κόνιαρη του ΠΑΟΚ, που πήρε το έπαθλο από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Κώστα Κορομηλά.

Κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων αναδείχθηκαν οι Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Στράτος Ιορδάνογλου (Ικαρος Καλλιθέας), Θανάσης Ντουτζίδης (ΑΓΕ Χαλκίδας), Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας) και Θόδωρος Ψυχίδης (ΠΑΟΚ). Την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γρεβενών, Αθανάσιος Καραγιάννης.

Στην έκτη ομάδα της ΑΓΕ Χαλκίδας το αναμνηστικό παρέδωσε ο γ.γ. του Πρωτέα Γρεβενών Απόστολος Τζουβάρας, στον πέμπτο Σπόρτιγκ Πατρών ο πρόεδρος του Πρωτέα Γρεβενών Χαράλαμπος Πενλίδης, στους τέταρτους Τιτάνες Δράμας το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ, Γεώργιος Δρόσος, στον τρίτο Ικαρο Καλλιθέας η αντιδήμαρχος ανάπτυξης Γρεβενών, Κατερίνα Πέτρου, στον δεύτερο Δούκα ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γεώργιος Δασταμάνης ενώ στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ τα μετάλλια απένειμε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κιουπτσίδης και το κύπελλο το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος.

Δείτε πολλές φωτογραφίες (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Star-fm.gr με πληροφορίες από το  www.basket.gr

Star-fm.gr : Διαβάστε και  Γρεβενά: Η έναρξη του 40ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων -Βράβευση του Κώστα Παπανικολάου (Φωτογραφίες Video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.