Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βρέθηκε το G3 που είχαν αρπάξει οι δραπέτες στο Δίστομο

Ιούνιος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Βρέθηκε το G3 που είχαν αρπάξει οι δραπέτες στο ΔίστομοΤο όπλο -τύπου G3- που άρπαξαν οι επικίνδυνοι δραπέτες των Τρικάλων από τον άτυχο αρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο, κατά την αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο, βρέθηκε προχθες το βράδυ στην περιοχή Φιλοθέη Δωρίδας, στη Φωκίδα.

Το G3 εντόπισε σε πρανή δρόμου κάτοικος της περιοχής, που ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες το συνέλεξαν και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Κατά τη δολοφονική επίθεση στο Δίστομο, οι πέντε δραπέτες είχαν πάρει από τους αστυνομικούς τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τον οπλισμό τους.

Οι αστυνομικοί έχουν επίσης εντοπίσει μια μονοκατοικία στο Τείχιο Δωρίδας, όπου εκτιμάται ότι διανυκτέρευσαν οι πέντε δραπέτες. Πρόκειται για εξοχική κατοικία που δεν κατοικείται και παραβιάστηκε.

Περίπου 10 χλμ. από το σημείο που έγινε η δολοφονία στο Δίστομο, οι αρχές έχουν εντοπίσει και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, σε χωματόδρομο πίσω από μια στάνη. Εκτιμάται ότι είναι ένα από τα οχήματα που είχαν κλέψει και χρησιμοποίησαν οι δραπέτες.

Οι Αρχές εικάζουν ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί κινούνται ακόμη στην ευρύτερη περιοχή και έχουν εντείνει τις έρευνες και τα μπλόκα για τον εντοπισμό τους.

Μegatv.com

This entry was posted on Δευτέρα, Ιούνιος 24th, 2013 at 08:10 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply