Αποφασισμένοι να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου και στο προαύλιο εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και καλούν συναδέλφους τους να ανέβουν στην Αγία Παρασκευή.

Την άρνησή τους να εγκαταλείψουν το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εκφράζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μετά την εντολή του κ. Στουρνάρα να εκκενώσουν τον χώρο. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει πως “στο υπουργείο Οικονομικών απαντάμε! Μολών λαβέ!”.

Σε αναρτήσεις τους σε facebbok και twitter οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καλούν τους συναδέλφους τους να παραμείνουν στις θέσεις τους και κάνουν έκκληση σε φορείς και συνδικάτα να μεταβούν στο ραδιομέγαρο.


Ταυτόχρονα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο  Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.