Μέχρι το ιταλικό κοινοβούλιο έφτασε η μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη στην Νοβάρα

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Κατίδης με τα δημοσιεύματα της χώρας να αποκαλούν τον πρώην άσο της ΑΕΚ “Έλληνα Ντι Κάνιο”!

Ο Κατίδης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά την εκκαθάριση στην ΠΑΕ, ενώ έχει τιμωρηθεί με δια βίου αποκλεισμού από την Εθνική ομάδα μετά το ναζιστικό χαιρετισμό που απηύθυνε σε οπαδούς της «Ένωσης» μετά το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Βέροιας.

Τα ιταλικά ΜΜΕ που φιλοξενούν την είδηση κάνουν ειδική μνεία στο συγκεκριμένο περιστατικό αποκαλώντας τον Κατίδη «Έλληνα Ντι Κάνιο» καθώς ο Ιταλός άσος είχε κάνει αντίστοιχη χειρονομία στο παρελθόν ως παίκτης της Λάτσιο.

Ο βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, της Οικολογίας και της Ελευθερίας Φάμπιο Λαβάνιο κατέθεσε ερώτηση στην Υπουργό των σπορ Ζοσέφα Ιντεμ για το ζήτημα που όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε “είναι πολύ σοβαρό”.

Ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του καθώς προέβη σε ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια αγώνα. Ελπίζω ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα παρέμβει. Πρέπει να αποφευχθεί η ανοχή σ’ αυτές τις συμπεριφορές” κατέληξε ο βουλευτής.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.