Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μολών λαβέ απαντούν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ στην εντολή Στουρνάρα για εκκένωση

Ιούνιος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου και στο προαύλιο εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και καλούν συναδέλφους τους να ανέβουν στην Αγία Παρασκευή.

Την άρνησή τους να εγκαταλείψουν το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εκφράζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μετά την εντολή του κ. Στουρνάρα να εκκενώσουν τον χώρο. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει πως “στο υπουργείο Οικονομικών απαντάμε! Μολών λαβέ!”.

Σε αναρτήσεις τους σε facebbok και twitter οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καλούν τους συναδέλφους τους να παραμείνουν στις θέσεις τους και κάνουν έκκληση σε φορείς και συνδικάτα να μεταβούν στο ραδιομέγαρο.


Ταυτόχρονα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο  Γιάννης Στουρνάρας, έχει ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος να καταβληθούν 2 μηνιαίοι μισθοί στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Στους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου θα καταβληθεί ένας μισθός μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγοριών ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και Μετακλητών Υπαλλήλων δεν θα λάβουν αποζημίωση.

www.newsit.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιούνιος 22nd, 2013 at 08:11 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply