Σε συνέχεια του από 17-06-2013 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών,την Πέμπτη  (20-06) συνελήφθησαν: α) στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για πώληση ναρκωτικών και β) στα Γρεβενά, ένας 35χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και μία 25χρονη, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατά την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η ποσότητα ναρκωτικών που κατείχε ο 35χρονος, την είχε προμηθευτεί από τον 26χρονο αλλοδαπό. Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες (20-06-2013) το μεσημέρι, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, όταν εισήλθε παράνομα στη χώρα, προκειμένου παραλάβει το χρηματικό ποσό από την πώληση των ναρκωτικών.

Περαιτέρω, από την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός προμήθευσε ποσότητες ναρκωτικών στον 35χρονο, κάτοικο Γρεβενών.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, παρουσία δικαστικού λειτουργού σε δύο σπίτια του 35χρονου, ο οποίος διέμενε με την 25χρονη αδερφή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (492,4) γραμμαρίων,
• (705) άδεια πακέτα τσιγάρων συγκεκριμένης μάρκας,
• δύο πακέτα τσιγάρων με περιεχόμενο κάνναβης συνολικού βάρους (10,4) γραμμαρίων,
• (24) χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησαν και
• ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με περιεχόμενο μείγμα καπνού και κάνναβης συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.