Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τους βαθμούς των Πανελλαδικών στο διαδίκτυο

Ιούνιος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Από τις 13:00 και μετά, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β’ θα μπορούν να πληροφορηθούν τις βαθμολογίες τους, που θα αναρτηθούν τόσο στα Λύκεια της χώρας όσο και στο Διαδίκτυο.

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων θα αναρτηθούν από τις 13:00 και μετά σε όλα τα Λύκεια της χώρας, ενώ από την ίδια ώρα θα είναι διαθέσιμες και online, στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

 

Για να πληροφορηθούν τους βαθμούς τους μέσω Διαδικτύου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον 8ψηφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Σε ό,τι αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ-Α’, το υπουργείο Παιδείας σημειώνει ότι θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένονται να ανακοινωθούν αρχές Ιουλίου.

Επίσης, σήμερα θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Παιδείας τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των Γενικών Λυκείων, των ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ που δεν έχουν αποκτήσει προσωπικό κωδικό ασφαλείας ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων, όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια κ.λπ. να μεταβούν στα Λύκεια που φοίτησαν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ειδική ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου. Η προθεσμία για την υποβολή αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούνιος 21st, 2013 at 12:12 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply