Τις διακηρύξεις δημοπρασίας δύο έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το πρώτο αφορά στην επισκευή του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Αετιά Γρεβενών, προϋπολογισμού 60.000 €. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, μέχρι τις 11-7-2013. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πίνδος ΣΑΕ 440.

Το δεύτερο έργο ανοίγει τις διαδικασίες για την αποκατάσταση του Πέτρινου Σχολείου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σπηλαίου, προϋπολογισμού 500.000 €.

Τα συμβατικά τεύχη βρίσκονται επίσης στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 23-7-2013 ενώ και αυτό το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Πίνδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.