Ανακοίνωση για το «εμπάργκο» στα κανάλια από τα κόμματα

http://img.protothema.gr/17403E24CB5EE31BFFE581DF539B8AB0.jpgTα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά οι κυβερνητικοί εταίροι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν να αποσύρουν τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Αιτία ήταν η απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να «σπάσουν» την απεργία που είχε κηρύξει στα ΜΜΕ η ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενη για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η κίνηση των τεσσάρων προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που αργά το βράδυ της Κυριακής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τους κατηγορεί πως φοβούνται το διάλογο και τις αποκαλύψεις για το «πάρτι της ΕΡΤ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια. Τόσο φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί το πάρτυ της ΕΡΤ;

Τόσο φοβούνται το διάλογο; Μετά από έξι μέρες σιωπής και κατευθυνόμενης προπαγάνδας ήρθε η ώρα να ακουστεί στα Μέσα Ενημέρωσης και η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.