Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων του Νομού Γρεβενών στα γραφεία του Επιμελητηρίου Γρεβενών.

Ο κ. Κοψαχείλης τους συνεχάρη και από κοντά, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον τομέα του τουρισμού. Επικεντρώθηκαν στις τουριστικές υποδομές που αποτελούν προτεραιότητες του βουλευτή για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Περιφερειακής Ενότητας, όπως το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, ο Εθνικός Δρυμός της Βάλια Κάλντα, το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα κ.ά.. Συζητήθηκε η δρομολόγηση συγκεκριμένων δράσεων, που περιλαμβάνουν συσκέψεις με θεσμικούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, επισκέψεις του βουλευτή στο Υπ. Τουρισμού και το Υπ. Παιδείας για θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού (ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων και βυζαντινών μνημείων).

Ο κ. Κοψαχείλης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ. ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, αρωγός στις προσπάθειες τους.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.