Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η νέα ΕΡΤ: 3 κανάλια – 3 ραδιόφωνα – 800 εργαζόμενοι

Ιούνιος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Έθνος», ο σχεδιασμός που θέλει να προωθήσει το επιτελείο του πρωθυπουργού περιλαμβάνει κωδικοποιημένα τα εξής:

1. Τη δημιουργία τριών καναλιών. Το πρώτο θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, καθώς παράλληλα και με προβολή ιστορικών σειρών που θα αφορούν προσωπικότητες που σφράγισαν την πορεία της Ελλάδας από την αρχαιότητα έως σήμερα. Το δεύτερο θα είναι το δορυφορικό και το τρίτο θα εκπέμπει μέσα από το Ίντερνετ.

2. Τη δημιουργία τριών ραδιοφώνων. Το ένα αθλητικό, το δεύτερο ενημερωτικό και το τρίτο με πολιτιστικό πρόγραμμα.

3. Τη λειτουργία του νέου εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα με προσωπικό που δεν θα υπερβαίνει τους 800 υπαλλήλους αρχικά.

4. Τη μείωση τουλάχιστον κατά 50% του ειδικού τέλους που καταβάλλουν οι Έλληνες για τη λειτουργία της ΕΡΤ.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου είναι να υπάρξουν μεγάλες παραγωγές, ικανές να πουληθούν και στο εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις που θα γίνουν άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα εγγυηθεί δημόσια ότι θα γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, ενώ παράλληλα με την ίδια δήλωση που πιθανώς να κάνει και τη Δευτέρα, εφόσον εξελιχθεί ομαλά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα δεσμευθεί ότι στόχος του είναι η νέα ΕΡΤ να εκπέμψει το συντομότερο δυνατόν, εάν καταστεί δυνατό ακόμη και μέσα στον Ιούλιο.

 

www.bankwars.gr

This entry was posted on Κυριακή, Ιούνιος 16th, 2013 at 11:48 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply