Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

JP Morgan: Κρύβει κινδύνους το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά άξιζε

15 Ιουνίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έκθεση της επενδυτικής τράπεζας JP Morgan αναφέρεται στο κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως αυτή η απόφαση κρύβει κινδύνους που αξίζει όμως να αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ παράλληλα η επενδυτική τράπεζα υπογραμμίζει πως δεν συνιστά πολιτικό ατύχημα για την κυβέρνηση.

Η JP Morgan αναφέρει πως με το κλείσιμο της ΕΡΤ η κυβέρνηση πετυχαίνει δύο πράγματα με το πρώτο να είναι η επιθυμία τους να θιγούν οι “ιερές αγελάδες” του δημοσίου. Κατά την επενδυτική τράπεζα εάν η κυβέρνηση καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο της ΕΡΤ τότε η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενισχυμένη, καθώς θα έχει αποδείξει πως μπορεί με αποφασιστικότητα να προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα το Reuters, το οποίο στην ανταπόκρισή του συνεχίζει πως τη Δευτέρα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έχουν τα περιθώρια συνεννόησης έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, χωρίς η χώρα να πάει εκλογές.

This entry was posted on Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2013 at 11:02 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply